Activistes i agents de canvi social

Subvencionat

Per un canvi real, passem a l’acció!

 • Modalitat: Presencial
 • Codi del curs: 22375
 • Durada del curs: 20h
 • Subvencionat: No
 • Dates: Pendent de determinar
T'avisem quan tinguem dates?Demana més informació
SKU: 22375 Categoria:

El curs

FORMEM I EMPODEREM PERSONES PER AL CANVI!

Ens enfrontem a una emergència planetària global, més que mai l’activisme i la col·laboració entre diferents agents és urgent i necessària per a crear un món just i sostenible.

Volem treballar entorn els DDHH, posant en contacte persones de diferents origens i realitats per a poder crear una xarxa de transformació social. Formar persones capaces de sensibilitzar i mobilitzar la societat per passar a l’acció. 

A qui s'adreça

El curs està dirigit a aquelles persones que, de manera voluntària o que per la seva activitat laboral, estan vinculades -o bé desitgen fer-ho- a entitats no lucratives dedicades a l’àmbit social i dels drets humans.

El curs s’ha creat especialment per a activistes, artistes i pensadores que desitgin entendre millor el canvi social i ser-ne partícips. També resultarà especialment útil per a professionals, estudiants i persones interessades en àmbits com les ciències Socials, l’àmbit cultural o l’àmbit de les humanitats.

Treballarem a través de conceptes bàsics i eines específiques de comunicació i lideratge per tal de poder identificar i analitzar aquells aspectes claus que ens permetin millorar i enfortir la nostra formació com a activistes, i establir relacions més efectives amb la societat, les entitats i organitzacions.

El propòsit principal d’aquest curs és conèixer i apreciar les capacitats de cada participant i transformar-les per tal de desenvolupar en cadascuna d’elles un camí de veu per a la transformació social.

Llengua en que s'imparteix el curs

Català

Altres

Necessites una beca?

Contacta amb nosaltres a formacio@fundesplai.org i et donarem més informació

 

Ho sentim, actualment no tenim disponible la data per Activistes i agents de canvi social

Vols que t'avisem?

Deixa'ns el teu correu i et contactarem quan tinguem dates

Que no se t'escapi!!!

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Horari i calendari

Classes teòriques a Barcelona:  DATES PENDENTS DE DETERMINAR

Classes pràctiques: Durant el 2023 i en horari a convenir, es faran 4 hores pràctiques acompanyant la Nadia Ghulam en una de les seves xerrades.

A més, l’alumnat farà un treball individual transversal equivalent a 4 hores.

Temari

 1. Activem la nostra veu!
  • Introducció al concepte d’activisme i moviment social.
  • Introducció als DDHH, als Drets socials i a la Pau.
 2. Reforcem veus per a les accions
  • Com incloem la transversalitat de lluites i la interseccionalitat en l’activisme?
  • Com generem xarxa amb altres moviments i entitats afins?
 3. Activisme per a la transformació social: estratègies i eines.
  • La comunicació
  • Autocura i acompanyament emocional
  • Sensibilització i campanyes comunicatives

Professorat

Nadia Ghulam

La Nadia Ghulam Dastgir va néixer a Kabul (Afganistan) el 1985. La seva vida, com la de tantes altres dones afganeses, està marcada per les conseqüències d’una cruenta guerra civil, de la fam i del règim talibà. Però tals adversitats no van poder frenar-la i la Nadia va aconseguir tirar endavant gràcies al seu enginy i coratge, fent-se passar per un noi durant deu anys per així poder alimentar la seva família.

Va ser el seu caràcter sociable el que la va portar a col·laborar amb una ONG a través de la qual va arribar a Catalunya, la seva nova llar.

La Nadia és educadora social i escritpora. És activista per als drets humans i des de Fundesplai realitza formacions i xerrades de sensibilització de diferents temàtiques associades a aquest àmbit.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.