MOOC: Educació emocional

La Direcció General de Joventut i Fundesplai presenten el seu nou curs “Educació emocional” en format MOOC (Massive Open Online Course). Amb ell descobriràs quins elements conformen l’educació emocional i com promoure-la entre els infants i joves.

Inscriu-te ja! no t'ho perdis

La Direcció General de Joventut i Fundesplai presenten el curs “Educació emocional” en format MOOC (Massive Open Online Course). Amb aquest curs aprendrem els principals conceptes associats a l’educació emocional així com recursos pràctics per a poder aplicar-la a l’educació en el lleure. El curs té una durada de 10 hores i inclou diferents recursos audiovisuals i documents a més d’una petita activitat opcional.

Aquest curs és gratuït amb el finançament de la Direcció General de Joventut

 

 

 

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.