Cursos relacionats amb l'esport

Tot el que necessites per a ser un o una bona tècnica esportiva

Cada vegada són més necessaris els perfils formats en l’àmbit esportiu, que responguin a la constant evolució metodològica en aspectes tècnics, tàctics i de preparació física. A això cal afegir un coneixement de les bases psicopedagògiques de l’educació i l’entrenament que et capacitin per al desenvolupament professional. Amb dècades acumulades d’experiència en el camp de l’educació, formem professionals actualitzats, apassionats i compromesos amb els valors de la convivència, la inclusió i la sostenibilitat.

Si la teva passió és l’esport, amb els nostres cursos t’oferim totes les eines que necessites per fer de la teva passió una professió de present i futur.

Cursos relacionats amb l’esport

Cicle formatiu de grau mitjà de futbol

  • Modalitat: Presencial
  • Durada del curs: 455h
  • El Prat del Llobregat: Centre Esplai (teoria) i Complex Esportiu Municipal Sagnier (pràctica)
Subvencionat

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

¡Somos Fundesplai!

Somos una ONG que desde hace 45 anys trabajamos por la educación y la felicidad de los infantes, la equidad, la inclusión social y l aprotección de la naturaleza.