Cursos de vetllador/a escolar

Converteix-te en un bon vetllador/a de suport a la inclusió escolar

Vols treballar com a vetllador/a en una escola però necessites formació? Els vetlladors/es escolars acompanyen dins l’aula de l’escola els infants amb necessitats educatives especials, fan una feina molt enriquidora i essencial per al bon desenvolupament i benestar d’aquests infants per la qual es necessita formació específica. En aquest curs adquiriràs eines i aprendràs diverses formes d’intervenció com a vetllador/a per potenciar l’autonomia personal dels infants, tant a nivell motriu com social o emocional. La figura del vetllador/a és molt important en el model d’escola inclusiva perquè els infants amb necessitats educatives especials puguin participar de totes les activitats i estiguin integrats al grup. Saps que t’oferim cursos de vetllador/a online, presencials o fins i tot subvencionats? Endavant! Prepara’t per ser una super vetlladora o un super vetllador!

Cursos de Vetllador/a escolar

Curs de Vetllador/a escolar- nadal

  • Modalitat: Presencial
  • Codi del curs: 22172
  • Durada del curs: 30h
  • Inici: 27/12/2022 Fi: 03/01/2023
  • Centre Esplai (El Prat de Llobregat)
120 €

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.