Projectes destacats

Filming 2030: formació i cine pels ODS

Curs per a joves entusiastes d’organitzacions de la societat civil que volen liderar el canvi per impulsar els ODS.

> Descobreix el curs

 

195 Km

Intercanvi d’experiències entre les entitats de Fundesplai, Federació Catalana de l’Esplai i Les Francas (França), posant el focus en la sostenibilitat i la inclusió. Cofinançat per Erasmus+.

> Vols saber més sobre el projecte?

Cicle de webinars #Joemquedoacasa

Cicle de webinars gratuïts durant l’emergència sanitària causada per la COVID-19 i la situació d’estat d’alarma i confinament.

> Accedeix als webinars

 

Guies i material pedagògic

Tenim molta experiència en l’elaboració de guies i materials pedagògics. Per exemple: Guia d’activitats d’educació emocional (2020). Propostes educatives de Fundesplai des del 1990 a l’actualitat.

> Accedeix aquí a les propostes educatives

Igualtat de gènere per a entitats de lleure

  • Xerrades online finançades per la COSPE (2019)
  • Tallers presencials finançats per la COSPE (2019)
  • Tallers per a la Direcció General de Joventut (DGJ)

Projecte Trampoline

El projecte Trampoline impulsa la formació, mobilitat i ocupabilitat transfronterera dels i les joves entre Catalunya, Aragó, Andorra i França. Hem fet un estudi i suport per a la realització de cursos de monitor/a d’educació en el lleure homologables a les 4 regions. Durant el 20-21 es realitza la primera formació pilot de monitors/es transfronterera.

> Coneix el projecte

Xerrades a escoles i instituts

Xerrades i tallers educatius en Instituts d’Educació Secundària i Centres de Primària del Prat de Llobregat (2019 – 2021)

  • Tallers en l’àmbit de la cooperació, la justícia global i els drets humans (2020)
  • Tallers en l’àmbit de la igualtat de gènere i la diversitat sexual (2019)
  • Tallers sobre nova ciutadania (2019)

> Consulta la nostra oferta de tallers a l’escola per a totes les edats

Curs internacional MAIA pels ODS

MAIA pels ODS és un curs internacional per a joves que vam realitzar duran el 2019-2020 amb l’objectiu d’aportar eines, habilitats i competències per desenvolupar projectes que impulsin els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

 

Gestors culturals

Projecte “Gestors Culturals Participació i Lleure” als centres penitenciaris des del 2010, amb el Suport del Departament de Justícia. Un projecte per capacitar, promoure la participació i la implicació en la creació d’un grup de Gestors Culturals del centre que organitzen, coordinadament i a través d’un treball en equip, les activitats culturals i de lleure de les persones internes.

> Coneix el projecte

Els armaris són per a la roba

Formació i sensibilització entorn els drets i necessitats del col·lectiu LGTBI.

Finançat per Ajuntament de Barcelona.

Necessites un projecte o formació a mida?

Vols que desenvolupem un projecte per a la teva entitat, empresa o administració? Ja has vist els nostres camps d’expertesa… posa’t en contacte amb nosaltres i parlem de com podem dur-lo a terme. També podem preparar una formació a mida, tant de manera presencial com online, amb la durada i temporalitat que necessiteu.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.