Cursos de monitor/a de lleure

Treu-te el títol de monitor/a d’activitats de lleure i gaudeix de la teva passió per educar!

Tens més de 18 anys i t’agrada l’educació en el lleure? Quan tens el títol de monitor o monitora de lleure pots convertir-te en un referent per a molts infants i joves en les activitats de lleure educatiu i treballar o fer voluntariat en un esplai, en unes colònies, campaments, casals d’estiu, temps educatiu del migdia, activitats extraescolars, entre d’altres. Saps que hi ha moltes modalitats de curs de monitor/a? El pots fer presencial, online, o fins i tot en modalitat gratuïta (subvencionada per a persones a l’atur). A què esperes? Saps, a més, que ser monitor o monitora és divertidíssim i … brutal??? Agafa’t fort que comença l’aventura!!

Teoria i tècniques

150h
Presencials / Online segons la modalitat del curs

Pràctiques

160h
Pràctiques formatives no laborals

Memòria de pràctiques

S’entrega en acabar el període de pràctiques

Títol de monitor/a

Diploma i carnet de Monitor/a de lleure de la Direcció General de Joventut de la Generalitat

El curs de monitor/a d’activitats de lleure et prepara per acompanyar els infants i joves en els seus aprenentatges i descobriment del món; acompanyar des del respecte, l’empatia i la responsabilitat necessàries per ser monitor o monitora. Et nodreix de tècniques educatives i et capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats engrescadores, creatives i educatives des de la mirada de l’educació en valors, la seguretat i la prevenció de riscos.

Cursos de Monitor/a de lleure

Curs de monitor/a de lleure – nadal

  • Modalitat: Presencial
  • Codi del curs: 22188
  • Durada del curs: 285h
  • Inici: 23/12/2022 Fi: 29/01/2023
  • Club d’Esplai Bellvitge (Hospitalet de llobregat)
240 €

Certificat de monitor/a de lleure subvencionat

  • Modalitat: Presencial
  • Durada del curs: 350h
  • Curs subvencionat
Subvencionat

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.