Erasmus+ ITER Mobility

EXCLUSIU ALUMNES FUNDESPLAI

Ets alumne nostre? Has finalitzat el teu certificat de professionalitat en els últims 12 mesos i vols realitzar pràctiques a l’estranger? Ara en tens l’oportunitat!

Fundesplai, com a membre del Consorci Erasmus+ ITER Mobility, t’ofereix la possibilitat de completar la teva formació amb unes pràctiques a l’estranger. T’interessa? Doncs no ho dubtis i contacta amb nosaltres!

Si has cursat un certificat de professionalitat, amb les beques Erasmus+ Iter Mobility pots fer pràctiques a l'estranger

SI PARTICIPES A ITER MOBILITY PODRÀS…

Fer pràctiques professionals en una empresa estrangera durant tres mesos, conèixer un nou país, aprendre un idioma i millorar les teves competències professionals i personals.

QUAN POTS MARXAR?

Després de cursar el certificat de professionalitat i fins 12 mesos més tard d’haver-lo acabat. La data d’inici de la mobilitat pot variar segons l’especialitat cursada, el destí de preferència o el moment en què finalitzi el curs.

QUI POT PARTICIPAR?

Persones que hagin cursat un certificat de professionalitat amb nosaltres i l’hagin finalitzat en els últims 12 mesos, i que tinguin permís per viatjar i residir en la destinació escollida durant 3 mesos.

BECA ERASMUS+

El programa Erasmus+ ITER Mobility ofereix una beca de viatge, allotjament i manutenció mensual que et permetrà cobrir totes les despeses de l’estada. A més, pots sol·licitar finançament extraordinari per aprendre l’idioma vehicular de les pràctiques o per cobrir despeses derivades del suport a la inclusió.

Amb el suport de:

Logo Erasmus+ Iter Mobility
Generalitat de Catalunya - Consorci de Formació Contínua de Catalunya
Servei d'Ocupació de Catalunya
Cofinançat per la Unió Europea

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.