Cursos de director/a de lleure

Amb el títol de director/a de lleure podràs dirigir i coordinar equips de monitors/es

T’apassiona l’educació en el lleure i tens ganes d’aprofundir i de poder organitzar i gestionar els equips? El curs de director/a de lleure et donarà eines per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu. Tan si fas la modalitat del curs online com la presencial, podràs coordinar i dirigir equips de monitors/es en centres d’esplai, colònies, campaments, casals d’estiu, temps educatiu del migdia,… de forma voluntària o remunerada. La coordinació i direcció d’activitats de lleure és un tasca molt important que suposa posar en pràctica una sèrie de competències que aprendràs al curs: treball en equip, planificació estratègica, normativa, intel·ligència emocional,… No ho dubtis més, t’encantarà!

Requisits d’accés (un dels dos)

 1. Disposar del títol de monitor/a de lleure expedit per la Direcció General de Joventut
 2. Acreditar 700h d’experiència en el sector del lleure i tenir alguna de les següents titulacions: Grau, Diplomatura o Llicenciatura en Educació Infantil, en Educació Primària, en Educació Social, en Mestre d’Educació Infantil, en Mestre d’Educació Primària, en Pedagogia, en Psicologia, en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport o bé disposar de la Titulació Màster de Formació del Professorat o l’antic CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica) o Màster en Psicopedagogia o un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació infantil o d’Integració Social o bé Títol de Formació professional II de Jardí d’Infància.

Teoria i tècniques

200h
Presencials / Online segons la modalitat del curs, si s’acrediten els requisits d’accés

Pràctiques

120h
Pràctiques formatives no laborals

Memòria de pràctiques

S’entrega en acabar el període de pràctiques

Títol de director/a

Diploma i carnet de Director/a de lleure de la Direcció General de Joventut de la Generalitat

Cursos de Director/a de lleure

Curs de Director/a de Lleure

 • Modalitat: Presencial
 • Codi del curs: 24034
 • Durada del curs: 295h
 • Inici: 25/06/2024 Fi: 19/07/2024
 • Centre Esplai (El Prat de Llobregat)
320 €

Certificat de Direcció d’Activitats de Lleure Educatiu subvencionat

 • Modalitat: Presencial
 • Durada del curs: 450h
 • Curs subvencionat
 • Centre Esplai (El Prat de Llobregat)
Subvencionat

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.