Cursos sobre Medi Ambient

Forma’t per la defensa del medi ambient!

Fem cursos de medi ambient, d’educació ambiental, sostenibilitat, de gestió ambiental, de voluntariat ambiental i molt més! Som especialistes en la defensa del medi ambient i la sostenibilitat i hem fet educació ambiental des dels inicis de Fundesplai als anys 70. Creiem fermament que tant a nivell personal, com a entitat i com a societat podem posar el nostre granet de sorra per frenar l’emergència climàtica i afavorir la biodiversitat i l’equilibri ecològic del nostre entorn i el planeta. Suma’t amb nosaltres en la defensa del medi ambient i forma’t per tenir les competències tècniques que t’ajudin en la teva tasca. Els nostres cursos no et deixaran indiferent!

Cursos de medi ambient

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.