Cursos d'Administració

Forma’t per convertir-te en expert/a de l’àmbit administratiu

En els nostres cursos d’administració adquiriràs les competències necessàries per triomfar professionalment en aquest àmbit. Competències TIC, organització d’arxiu, comunicació, gestió de bases de dades, comptabilitat, eines d’ofimàtica, gestió d’equips, protecció de dades personals (LOPD), recursos humans…. tot el que necessites per la gestió i administració d’organitzacions, entitats i empreses. T’oferim cursos en molts formats diferents: online, presencials, Certificats de Professionalitat, subvencionats per a persones a l’atur, específics per a treballadors/es en actiu,… Descobreix-los i segur que trobaràs el que més et convé!

Cursos d’administració

Subvencionat
Subvencionat

Certificat d’Operacions Auxiliars Administratives i Generals El Prat subvencionat

  • Modalitat: Presencial
  • Codi del curs: 1
  • Durada del curs: 470h
  • Curs subvencionat
  • Centre Esplai (El Prat de Llobregat)
Subvencionat

Tenim cursos per a tots els gustos

Fem cursos per a persones a l'atur, cursos específics per a persones treballadores, cursos sobre educació com el curs de monitors/es o el de directors/es de lleure, cursos de vetlladors/es escolars, cursos d'atenció a la diversitat, cursos d'hostaleria i restauració, d'administració, d'acció social i comunitària, medi ambient, TIC, Tercer Sector, voluntariat,... Tria i remena i segur que trobaràs el que et convé!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.