Punt ACTIC

Vols aconseguir el certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya? Examina’t a Fundesplai!

Fundesplai és centre col·laborador ACTIC, per la qual cosa posem a la teva disposició tot el que necessites per realitzar l’examen oficial que condueix a l’obtenció del certificat ACTIC que atorga la Generalitat de Catalunya.

Què és el certificat ACTIC?

L’ ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya i que certifica el teu nivell de capacitats en l’ús de les TIC. Per obtenir-lo, cal superar una prova telemàticaque s’avalua automàticament i que has de realitzar presencialment en un punt ACTIC, com ara Fundesplai. A l’hora d’inscriure-t’hi, a través del web de la Generalitat, has d’indicar a quin centre vols realitzar la prova.

L’ ACTIC mesura les teves competències digitals, és a dir, la combinació de coneixements, habilitats i actituds que cal tenir per assolir amb eficàcia i eficiència objectius determinats en l’àmbit de les TIC i de la cultura digital. En total, l’ACTIC fixa vuit competències digitals, que s’avaluen en tres nivells de dificultat:

Competències ACTIC: Cultura digital, ÚS de l'ordinador i del sistema operatiu, Navegació i comunicació, Tractament de la informació escrita, Tractament de la informació gràfica i sonora, Tractament de la informació numèrica, Tractament de les dades, Presentació dels continguts

 

Quins avantatges comporta l’ACTIC?

L’ ACTIC és un certificat oficial que es valora com a mèrit per accedir en molts llocs de treball públics, i per tant incrementa les teves opcions a l’hora d’ocupar un lloc de treball determinat. També és un valor de cara a moltes empreses que busquen perfils amb un determinat nivell de competències digitals.

Horaris del Punt ACTIC de Fundesplai

Si t’interessa realitzar la prova per obtenir l’ACTIC a la nostra seu del Prat del Llobregat, estem a la teva disposició en els següents horaris:

DIES I HORARIS PER A LA REALITZACIÓ DE LES PROVES

  • Dilluns de 15:30 h a 18:00 h
  • Dimecres de 11:30 h a 14:00 h
  • Dijous de 8:30 h a 11:00 h

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC PER A INFORMACIÓ SOBRE L’ACREDITACIÓ ACTIC

  • De dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h
  • Dilluns i dijous de 15:30 h a 17:00 h

Pots realitzar la inscripció a través del portal ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Si vols més informació, també la trobaràs al web de la Generalitat de Catalunya o trucant directament al nostre centre, al telèfon 93 551 15 33.

Centre col·laborador ACTIC

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.