Webinar: Mitjans de comunicació i xarxes socials, un terreny per al masclisme?

Una reflexió crítica dels valors que transmetem a través de les xarxes socials

  • Data i hora: 03/06/2020 16:00

Realitzat

Reflexionem sobre els mitjans de comunicació i les xarxes socials com a transmissors de valors i per tant com a agents educatius a tenir en compte. Quin paper hi juguen per a l’extensió del masclisme o per el contrari per a promoure el feminisme? Què hi passa a Tik Tok? I a Instragram?
Analitzem a través d’exemples la realitat d’aquestes apps i d’altres per entendre com infants i joves es comuniquen i comparteixen informació especialment pel que fa al gènere i a les relacions.

Ponents

Marc Alcaraz Díez. Cap d’estudis del Centre de Formació de Fundesplai. Diplomat en Magisteri d’Educació Especial i Grau en Psicologia. Coordinador de la proposta educativa enCORatja’t de Fundesplai.

AMB EL SUPORT DE Direcció General de Joventut. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya

Material disponible a https://view.genial.ly/5ed5496f08b6410db82874a1/presentation-xxss-i-masclimes

Visualitza el webinar

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.