En un mercat laboral cada vegada més canviant i competitiu, el sector administratiu és una de les vies principals per ampliar les teves oportunitats laborals i obrir la porta a un ampli ventall de sectors. Per això, com et vam explicar en aquest article, tant el certificat professional d’operacions auxiliars administratives i generals (nivell inicial), com el certificat professional d’activitats de gestió administrativa (nivell avançat), estan entre les formacions que t’ajudaran a trobar feina.

Certificat professional d’operacions auxiliars administratives i generals

Els certificats professionals són una formació homologada que et permetrà desenvolupar les teves competències i destacar al mercat laboral, amb molts avantatges per al teu futur. En el cas de la professió d’auxiliar administratiu, es tracta d’una de les més demandades en el mercat laboral. A més, t’ofereix diferents oportunitats d’ocupació perquè són molts els sectors que necessiten persones professionals qualificades en aquest camp. Per això, el certificat professional d’auxiliar administratiu, que ofereix una garantia de competència professional, és una opció cada vegada més escollida per moltes persones en procés de recerca de feina.

1. Sector privat i empreses

En tots els sectors, les empreses necessiten auxiliars administratius, que són el motor de les empreses. Es tracta d’una figura polivalent molt apreciada que ofereix assistència i solució a tots els departaments en diferents tasques administratives, cosa que fa que cada any millorin les seves perspectives d’inserció laboral.

2. Institucions públiques

En l’eficiència de les institucions públiques no hi ha res més important que les tasques administratives. Per això, és una sortida laboral molt habitual, amb diferents funcions que van des de la gestió documental a l’atenció al públic, funció que requereix un/a professional amb habilitats de comunicació.

3. Entitats del tercer sector

En el dia a dia de l’acció social, les tasques administratives són imprescindibles per al bon funcionament de les entitats. En la dinàmica pròpia del tercer sector, són moltes les necessitats que necessiten d’una persona amb coneixements en el sector administratiu, des del control i seguiment de proveïdors, fins a totes les activitats associades a la gestió de les subvencions.

4. Sector tecnològic

Amb el desenvolupament del sector tecnològic, les tasques administratives són cada vegades més necessàries, especialment en la gestió de projectes i recursos i la coordinació d’esdeveniments. Per això, calen perfils formats en eines i plataformes que facilitin la col·laboració en temps real i la gestió d’arxius compartits. D’altra banda, amb la transformació digital, les bases de dades tenen cada vegada més importància en molts sectors i la gravació de dades és important per optimitzar temps i recursos.

5. Sector sanitari

Les tasques administratives són essencials en tot tipus de centres mèdics. La coordinació de cites, la comunicació entre pacients i personal mèdic, o la gestió de dades i expedients són algunes de les més freqüents, que tot centre necessita independentment de les seves dimensions.

Certificats professionals subvencionats en el sector administratiu

Operacions auxiliars administratives i generals (Nivell inicial)

Desenvolupa les competències necessàries per treballar en el sector administratiu!

  • Adreçat a: Persones a l’atur inscrites al SOC com a demandants de feina.
  • Inici: 25 de juny (Inscripcions obertes)
  • 100% Subvencionat
Curs Activitats de gestió administrativa Fundesplai

Activitats de gestió administrativa (Nivell avançat)

Forma’t com administratiu en tots els camps de l’administració i treballa en una de les àrees professionals amb més sortides laborals.

  • Adreçat a: Persones a l’atur inscrites al SOC com a demandants de feina.
  • Durada del curs: 880 hores
  • 100% Subvencionat

Activitats de gestió administrativa (Nivell avançat)

Forma’t com administratiu en tots els camps de l’administració i treballa en una de les àrees professionals amb més sortides laborals.

  • Adreçat a: Persones a l’atur inscrites al SOC com a demandants de feina.
  • Durada del curs: 880 hores
  • 100% Subvencionat

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.