Webinar: comunicació no violenta

Comunicació no violenta per a professionals del lleure i educadors/es

  • Data i hora: 10/12/2020 19:00

Realitzat

La comunicació no violenta ens ofereix algunes eines per gestionar les nostres emocions i comunicar-nos amb els altres amb més claredat i comprensió. Es treballarà com gestionar certs conflictes que poden dificultar la convivència familiar, a l’escola o l’esplai a través de la Comunicació No Violenta (CNV).

Ponents

Alberto Ibai Reinoso Prusilla, formador en habilitats comunicatives, gestió de conflictes i millora de competències personals. Coach personal i Mediador. Llicenciat en Sociologia. Formador del Centre de Formació de Fundesplai.

 

Subvencionat per:

Activitat finançada amb càrrec als crèdits rebuts del Ministeri d’Igualtat (Secretaria d’Estats d’Igualtat i contra la Violència de Gènere)

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.