Webinar: joguines i regals no sexistes

Per infants amb llibertat per a jugar

  • Data i hora: 17/12/2020 19:00

Realitzat

Els jocs i joguines, com a recursos educatius, tenen un paper molt destacat en la socialització dels infants, especialment en els primers anys de vida i representen un instrument molt valuós per al seu desenvolupament cognitiu i social.

Per això monitors/es, educadors/es i familiars l’hem de tenir molt en compte per tal d’evitar criteris de desigualtat i estereotips sexistes, amb els quals construiran la seva identitat i la forma d’interpretar el món.

>> Et recomanem acompanyar el webinar amb la lectura d’aquest article: 5 reflexions per triar joguines no sexistes ni violentes.

Ponents

L’ Anna Jaune, té una experiència de més de 10 anys dedicada al món de les joguines i la petita infància i fa formacions i tallers en aquest àmbit. És una enamorada de la pedagogia i de l’educació viva . De ben segur ens donarà bones idees per promoure l’elecció de joguines no sexistes.

 

 

Subvencionat per:

Activitat finançada amb càrrec als crèdits rebuts del Ministeri d’Igualtat (Secretaria d’Estats d’Igualtat i contra la Violència de Gènere)

Visualitza el webinar

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.