MOOC: Alimentación sostenible y ODS

Descobreix com l’alimentació pot ser palanca de canvi per als reptes del futur!

Inscriu-te ja! no t'ho perdis

Fundesplai presenta el seu nou curs “Alimentació sostenible i ODS” en format MOOC (Massive Open Online Course). Amb ell descobriràs com l’alimentació pot ser palanca de canvi pels principals reptes que afrontem a nivell planetari. Coneixeràs conceptes com l’Antropocè, els límits planetaris, la justícia i la sobirania alimentària, la salut planetària.

Tot això en 4 hores de formació amb 6 expertes del tema com Yayo Herrero, Arnau Queralt… i més de 30 recursos addicionals per aprofundir.

Sense calendari establert, al teu ritme.

Inscriu-te a aquest curs gratuït i comença quan vulguis!

Aquesta formació ha estat publicada originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.