Webinar: Igualtat de gènere i coeducació en l’àmbit educatiu

Descobreix la proposta EnCORatja’t per la igualtat de gènere i la violència zero

  • Data i hora: 30/04/2020 10:30

Realitzat

La igualtat de gènere en l’àmbit educatiu ha de ser un dels pilars de l’educació si volem aconseguir societats més justes, igualitàries i cohesionades. La coeducació és un dels mètodes principals per donar consecució a aquest objectiu. Després de dos anys d’aplicació de la proposta educativa enCORatja’t a Fundesplai presentem les principals línies d’acció i fonamentació d’aquest projecte així com els recursos educatius que hem utilitzat per la seva posada en pràctica arreu del territori.

Ponents

Marc Alcaraz Díez. Cap d’estudis del Centre de Formació de Fundesplai. Diplomat en Magisteri d’Educació Especial i Grau en Psicologia. Coordinador de la proposta educativa enCORatja’t de Fundesplai.

Visualitza el webinar

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.