Els Certificats de Professionalitat o “CP” són formacions que t’aporten una acreditació oficial de les teves competències segons el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. El CP és un document que té validesa en tot el territori Espanyol i capacita a la persona per a desenvolupar una activitat laboral específica a través dels diferents mòduls formatius, incloent-hi pràctiques formatives a centres de treball.

Els Certificats de Professionalitat estan dividits en 26 famílies professionals i en tres nivells de qualificació (Nivell 1, Nivell 2, Nivell 3). Es pot accedir a cada un dels nivells havent cursat el nivell anterior o complint un dels requisits necessaris.

A més, a través de la realització dels Certificats de Professionalitat, es poden convalidar de forma parcial estudis de Formació Professional. Cursar un CP, a més, ens pot ajudar a decidir la nostra branca d’estudis, podent ser una primera presa de contacte amb una professió que vulguem veure si ens agrada, ja sigui perquè ens estem formant per sortir al món laboral, o perquè volem un canvi de professió.

A la següent infografia us expliquem 10 avantatges d’estudiar un CP:

10 avantatges dels Certificats de Professionalitat

 1. Adquirir noves competències professionals
 2. Reorientar-me laboralment
 3. Obtenir una titulació oficial
 4. Conèixer i perfeccionar el meu àmbit d’interès en profunditat
 5. Aprendre permanentment
 6. Rebre una formació modular, flexible i accessible
 7. Tenir una mobilitat laboral en tot el territori espanyol
 8. Obtenir una Certificació Europea a través del suplement EUROPASS
 9. Una fàcil incorporació al món laboral a través de les pràctiques
 10. Fer una convalidació parcial amb els estudis de formació professional
close

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.