A FUNDESPLAI ESTEM D’ESTRENA!

Acabem d’inaugurar la nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA, sobre l’alimentació sostenible i saludable on trobaràs un recorregut immersiu per diferents temes relacionats amb l’alimentació. Vine i descobriràs un munt d’idees i solucions que no et deixaran indiferent. A més a més, per a escoles, esplais i instituts tenim un programa educatiu molt complert i innovador, i per a famílies o grups oferim activitats, tallers, xerrades i experiències molt complertes.

Reserva ja data al teu calendari i vine a gaudir de l’exposició de l’any!

expo-menja-actua-impacta-fundesplai
Expo-Fundesplai
expo-menja-actua-impacta-fundesplaii

UN NOU AULARI PEL CENTRE DE FORMACIÓ

A més a més, hem inaugurat l’ampliació de la nostra seu, Centre Esplai, amb 3 nous equipaments:

  • NOU AULARI: un nou aulari per al centre de formació, amb 12 aules que se sumen a les que ja teníem, 4 sales petites per fer tutories individuals, espais de despatxos i una àgora per a actes especials. El nou aulari té com a punts forts: la lluminositat, els espais grans i diàfans,  l’aprofitament energètic i la connexió amb la natura.
  • ESPAI MULTIFUNCIONAL: especialment dissenyat per fer-hi actes culturals o esportius. En aquest espai és on s’ubica actualment l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA.
  • AMPLIACIÓ DE L’ALBERG: Hem afegit una extensió de 50 habitacions més a l’alberg Centre Esplai, una ampliació del restaurant, un aparcament subterrani i noves sales d’estar. L’ampliació es completarà amb la pròxima obertura d’un gran parc públic inspirat en l’ecosistema del Delta del Llobregat.

Les obres s’han dut a terme en poc més d’un any malgrat el context de pandèmia. El projecte és obra de l’estudi OAB, amb els arquitectes Carlos Ferrater i Núria Ayala, que han dissenyat uns equipaments totalment accessibles i sostenibles.

Aquesta ampliació dona resposta als reptes educatius i socials del present i el futur. Els nous equipaments ens permetran potenciar els cursos de formació, en especial per fomentar l’ocupació dels i les joves i dels col·lectius en situació de vulnerabilitat.

 

ELS NOSTRES CURSOS SOBRE ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

Vols gaudir d’una formació d’alta qualitat amb grans mestres sobre alimentació i sostenibilitat?

En coherència amb l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA, aquí tens dos cursos sobre l’alimentació sostenible que t’ajudaran a entendre la necessitat de de canviar el model alimentari com a element essencial per fer front a l’emergència climàtica. Amb aquests cursos t’equiparàs amb eines, arguments i recursos, fonamentats en la ciència, que t’acompanyaran en el teu camí cap a l’acció.

Impressionants, no te’ls perdis!

ODS Y ALIMENTACIÓN: LUCHAS COMPARTIDAS

Un curs gratuït en format MOOC (Massive Open Online Course) que pots fer de manera autònoma i al teu ritme. Per descobrir com l’alimentació pot ser una palanca de canvi pels principals reptes a què ens enfrontem a nivell planetari.

Curs MOOC alimentacio Fundesplai

Foodtopian: les claus de l’alimentació sostenible i saludable

Un curs molt complert en què coneixerem els principals reptes alimentaris i de salut planetària de la mà d’experts/es de renom i base científica. Acreditat amb el Certificat d’Extensió Universitària UVIC (Universitat de Vic).

curs-foodtopian-Fundesplai-UVic_p

SUMA’T AL CANVI!

Tens moltes opcions per sumar-te al canvi i ajudar a salvar el nostre planeta: a Fundesplai et proposem que comencis tot visitant la nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA o fent un dels nostres cursos alimentaris per conèixer de més a prop tot el que pots canviar als teus hàbits i començar a implementar una alimentació sostenible a la teva dieta, tu decideixes!

I recorda, si t’ha agradat aquest article, comparteix-lo a les xarxes!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.