Una recepta molt completa amb la que t’ompliràs d’energia per poder gaudir de tots els plans que et proposin i molts més! I el millor és que encara que no ho sembli és una recepta molt fàcil de fer.

A més, afegirem verdures i fruites de temporada per completar-la, t’encantarà el resultat! a! I recorda visitar el nostre blog si vols més idees de cuina saludable.

 

 

INGREDIENTS

  • 250 g de quinoa
  • 2 pits de pollastre grossos, sense pell
  • 500 ml de llet de coco
  • Sal
  • 1 cogombre
  • 1 mango
  • ½ coco
  • el suc de ½ llimona
  • 3 branquetes de coriandre
  • la pela ratllada d’1 llima

 

 

quinoa-fundesplai

PREPARACIÓ

  1. Renta la quinoa: posa-la en un colador i posa-la sota l’aixeta durant 2 minuts.
  2. Escalfa la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapa el cassó i abaixa el foc, deixa que cogui 15 minuts.
  3. Apaga el foc i deixa que reposi uns 5 minuts, tapat. Deixa-ho refredar.
  4. Sala el pit de pollastre i posa’l en una paella tapada, a foc mitjà, 3 minuts per costat. Afegeix-hi el suc de mitja llimona i deixa-ho 1 minut més per costat. Deixa que es refredi a la mateixa paella, tapat.
  5. Talla el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.
  6. Pela i talla el mango a trossets.
  7. Renta i asseca les branquetes de coriandre, i pica-les molt fines.
  8. Quan la quinoa s’hagi refredat, afegeix-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el coriandre, el mango i barreja-ho bé.
  9. Talla el pit a medallons molt fins i serveix-los sobre l’amanida de mango i coriandre. Afegeix-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn. Serveix-la freda.

 

 

Si t’ha agradat la nostra proposta de cuina saludable, pots aprendre aquesta i moltes més receptes als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.