Segur que et ve de gust seguir gaudint de l’estiu uns dies més, per això et proposem 9 receptes saludables, senzilles, refrescants i perfectes per cuinar ara que a poc a poc hem d’anar agafant la rutina i ens acostem a la tardor, però que encara fa calor! Pels ingredients utilitzarem productes de temporada, de proximitat i si poden ser ecològics molt millor.

Ah! I si t’agraden els dolços,… et proposem algunes receptes fresques i fàcils de fer de postres que et faran llepar els dits. Si t’interessa especialment aquest punt, fes un cop d’ull a la nostra proposta de receptes casolanes, t’encantarà! I si necessites més idees, aprendre a cuinar millor o especialitzar-te en el món gastronòmic no et perdis els nostres cursos de cuina, en tenim per a tots els gustos!

Comença el nou curs amb salut i energia positiva!

Esqueixada de bacallà amb poma

Si t'agrada el bacallà, aquest esdevindrà el teu plat favorit! És molt ràpid de fer, molt saborós i nutritiu, així que no t'ho pensis més i prova de fer-ho!

Amanida de burrata i tomàquet

La burrata és molt rica en proteïnes, els tomàquets estan plens de vitamines i els pinyons et donaran l’energia que necessites! No sona pas malament oi?

Amanida de llenties i taronja

Les amanides poden ser d’allò més divertides i sanes! Agafa llenties, taronges, tomàquets, pastanagues, pipes i gaudiràs d’una explosió de sabors.

Gelats de pal variats

Amb un meló i gerds o qualsevol altre fruita que et vingui de gust podràs fer gelats de pal nutritius i perfectes tant per adults com per la canalla!

Gaspatxo

Si hi ha un plat refrescant aquest és el gaspatxo! Sempre ve de gust, t'aportarà molts nutrients i és l’acompanyant ideal per evitar deshidratacions. Es pot prendre més líquid o amb més textura, al teu gust!

Gelat de llet merengada

Aquesta recepta és perfecta pels fans de la llet merengada! La seva versió gelada es pot cuinar fàcilment a casa i és perfecte per posar el punt final a un dinar rodó.

Carpaccio de carabassó amb guacamole

Prova de tallar el carabassó molt fi i afegeix-li una mica de guacamole i blat de moro torrat! Aconseguiràs una explosió de sabors i un contrast de textures fantàstic! A més és un plat molt saludable!

Macedònia de fruites amb granissat

La macedònia és perfecta per gaudir de totes les teves fruites preferides juntes! A més t’aportarà un munt de vitamines! Nosaltres et proposem que facis la macedònia que més ens agrada

Amanida de quinoa

Una recepta molt completa amb la que t’ompliràs d’energia per poder gaudir de tots els plans que et proposin i molts més! I el millor és que encara que no ho sembli és una recepta molt fàcil!

 

Si t’han agradat les nostres receptes saludables, pots aprendre a cuinar aquestes i moltes més als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.