Si t’agrada el bacallà, aquest esdevindrà un dels teus plats favorits! És molt ràpid de fer, molt saborós i nutritiu, així que no t’ ho pensis més i prova de fer-ho, voldràs repetir!

A més, pots utilitzar verdures de temporada i posar el teu gra de sorra per un món més sostenible. Si t’ ha agradat aquesta recepta, et proposem més receptes de cuina saludable al nostre blog!

 

INGREDIENTS

  • 450 g de bacallà dessalat
  • 200 g d’olives negres
  • 4 tomàquets
  • Porradell
  • 1 poma
  • Sal i pebre
  • Oli
esqueixada-bacalla-fundesplai-flickr-monchos-r

PREPARACIÓ

  1. Escalda durant 30 segons els tomàquets en aigua bullent, així podràs pelar-los còmodament.
  2. Talla’ls a daus petitets.
  3. Ara esqueixa el bacallà, retira’n la pell i reserva’l en un recipient.
  4. Afegeix-hi el porradell, els tomàquets a daus, la poma, pebre negre i ho acabes amb un oli d’olives negres. És molt fàcil, espinyola les olives i tritura-les amb oli, llest!
 

Si t’ha agradat la nostra proposta de cuina saludable, pots aprendre aquesta i moltes més receptes als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.