Aquesta recepta és perfecta pels fans de la llet merengada! La seva versió gelada es pot cuinar fàcilment a casa i és perfecte per posar el punt final a un dinar rodó. A més, pots utilitzar ous i llet de proximitat i ecològics per posar el teu granet de sorra per un món més sostenible.

Si vols més idees de receptes fresques i saludables no oblidis entrar al nostre blog!

 

INGREDIENTS

  • 1 l de llet sencera
  • 3 clares d’ou
  • 300 ml d’estèvia líquida
  • la pell d’1 llimona
  • 1 branca de canyella
  • canyella en pols
gelat-llet-merengada-fundesplai

PREPARACIÓ

  1. Posa en un cassó la llet amb la branca de canyella i la pell d’una llimona (evita la part blanca, ja que és amargant). Bull-la durant 5 minuts. Retira-la del foc i afegeix-hi els 150 mil·lilitres d’estèvia. Remena-ho bé perquè el sucre es dissolgui i deixa-la refredar completament. Cola la llet i posa-la a la nevera unes hores.
  2. Munta les clares amb els 150 mil·lilitres d’estèvia. Has d’obtenir una merenga ben forta, és important que faci pics.
  3. Barreja la merenga amb la llet. Ajuda’t d’unes varetes per fer-ho. Posa la barreja a la nevera durant un parell d’hores.
  4. Quan la llet merengada sigui ben freda, ja la pots posar a la sorbetera. Quan tingui una textura de gelat, reserva-la al congelador fins al moment de servir-la. Per finalitzar, dóna-li un toc més dolç empolsant una mica de canyella en pols
  1.  

Si t’ha agradat la nostra proposta de cuina saludable, pots aprendre aquesta i moltes més receptes als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.