Aquesta macedònia amb granissat de taronja és perfecta per gaudir de totes les teves fruites preferides juntes! A més t’aportarà un munt de vitamines!

Nosaltres et proposem que facis la macedònia que més ens agrada amb plàtan, poma, kiwi i raïm! Però recordar que una molt bona opció també és apostar per les fruites de temporada. Facis la que facis estarà per llepar-se els dits! I aquí trobaràs més idees de receptes fresques i saludables.

 

 

INGREDIENTS

 • 1 plàtan
 • 1 poma
 • 1 kiwi
 • raïm negre

Per al granissat:

 • 1 l de suc de taronja
 • 1 llimona
 • 250 g de sucre

 

macedonia-fundesplai

PREPARACIÓ

 1. Per al granissat: cou el suc de taronja amb el sucre durant 5 minuts. Posa’l en un recipient prou ample i introdueix-lo al congelador. Has de remenar el granissat amb una forquilla cada 30 min, per trencar els cristalls de gel grans. Repeteix fins que agafi consistència de granissat.
 2. Pela el plàtan, la poma i el kiwi. Talla’ls tan menuts com puguis. Talla els grans de raïm per la meitat i retira les llavors.
 3. Posa la fruita en un recipient individual, corona-la amb el granissat de taronja i ja tens la macedònia fresqueta i a punt per servir.
 1.  

 

Si t’ha agradat la nostra proposta de cuina saludable, pots aprendre aquesta i moltes més receptes als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

close

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.