Webinar: Afrontar la pèrdua. Nens, nenes i adolescents en confinament

Reflexions i recursos per afrontar la pèrdua i el dol en infants i adolescents

  • Data i hora: 20/05/2020 16:00

Realitzat

Reflexió de com un infant pot afrontar la pèrdua d’un familiar o d’una persona significativa, en aquest context de pandèmia i de confinament. Tant els professionals com els familiars més propers han de valorar la millor forma de parlar de la mort als nens, nenes i adolescents i com suportar el dol, tenint en compte l’edat ja que la seva capacitat cognitiva va evolucionant. S’exposaran algunes preguntes freqüents que els nens, nenes i adolescents poden plantejar.

Et recomanem seguir aprofundint en el tema amb aquests recursos:

 

Ponents

Josepa Borràs Pàmies, Mestra, Psicòloga i Educadora Social habilitada. Experiència com a mestra durant 10 anys a diferents escoles de Catalunya. Al 1984 inicià una llarga trajectòria professional com Educadora Social en Centres de Menors, a Tortosa (Terres de l’Ebre). Durant 8 anys ha estat Vocal de la Junta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Francesca Ferrari, Pedagoga, Educadora Social habilitada i Mediadora. Experiència en mediació des de 1995 a l’actualitat. Coordinadora del Col·lectiu Professional de Mediadors del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Tresorera de la Junta directiva de l’Associació Professional de Mediadors (ACDMA). Vicepresidenta Junta directiva del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Material disponible a: http://ja.cat/perdua

Visualitza el webinar

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.