Aquests gelats són més fàcils de fer del que sembla i una de les receptes més refrescants de la nostra proposta de receptes saludables.

Amb un meló i gerds o qualsevol altre fruita que et vingui de gust podràs fer gelats de pal nutritius i perfectes tant per adults com per la canalla! Recorda emprar fruites de temporada i productes sostenibles sempre que et sigui possible i gaudeix d’aquestes postres saludables!

 

INGREDIENTS

  • 250 g de gerds
  • 1/2 meló
  • unes gotes de llimona
gelats-pal-fundesplai

PREPARACIÓ

  1. Renta el meló i els gerds, i eixuga’ls.
  2. Passa el meló per la liquadora, sense llavors però amb la pela, i barreja el suc resultant amb els gerds, lleugerament trossejats, i unes gotes de llimona.
  3. Omple motlles de gelats de pal amb la barreja i posa’ls al congelador durant 6 hores, o fins que estiguin congelats.
  4. Desemmotlla’ls amb cura, serveix-los i a gaudir!
  5. I si ho prefereixes, pots fer el mateix, però amb kiwis, també t’encantarà!

 

Si t’ha agradat la nostra proposta de cuina saludable, pots aprendre aquesta i moltes més receptes als nostres pròxims cursos de cuina. Tenim tota la formació que necessites per convertir-te en un o una professional de l’hostaleria i la restauració!

 

 

Aquest article ha estat publicat originàriament al portal web https://eatlife.fundesplai.org en el marc del projecte europeu EAT:LIFE.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.