Curs de Vetllador/a Escolar online

100,00

Forma’t com a vetllador o vetlladora escolar i fomenta la inclusió escolar d’infants i joves amb necessitats educatives especials!

  • Modalitat: Online
  • Codi del curs: 24033
  • Durada del curs: 30h
  • Subvencionat: No
  • Dates: del 10/09/2024 al 11/11/2024
Demana més informació
SKU: 24033 Categories: , , Etiquetes: ,

El curs

T’agradaria treballar promovent una escola més inclusiva i ajudar a infants i joves amb necessitats educatives especials?

Amb el curs de vetllador o vetlladora escolar, adquiriràs les competències, habilitats i coneixements necessaris per treballar en el suport a la inclusió en l’entorn escolar. Aprendràs les claus de l’acompanyament, de la gestió de la convivència i de la resolució de conflictes en l’àmbit educatiu.

Durant aquesta formació, et familiaritzaràs amb els diferents tipus de condicions que poden afectar a les persones amb necessitats educatives especials, des de l’autisme fins als trastorns de desenvolupament, passant per la discapacitat intel·lectual, la discapacitat motriu o la discapacitat sensorial, i aprendràs a fomentar la seva participació activa i l’autonomia. Finalment, també treballaràs la prevenció de situacions de risc i l’atenció a l’alumnat en situacions d’emergència.

No perdis aquesta oportunitat de formar-te com a vetllador o vetlladora escolar i contribueix a la inclusió i al benestar dels alumnes amb diversitat funcional!

A qui s'adreça

Qualsevol persona interessada en desenvolupar les seves habilitats en aquest àmbit.

Titulació que s'obté

Diploma emès pel Centre de Formació de Fundesplai 

Avaluació

Per tal d’obtenir el diploma final has de realitzar de forma satisfactòria les diferents activitats avaluables del curs.

Llengua en que s'imparteix el curs

Català

Promotors

Fundesplai

Aquest curs forma part dels cursos organitzats pel centre de formació de Fundesplai. Una proposta que ofereix formacions ajustades a les noves necessitats en l’àmbit de l’educació, el lleure, el Tercer Sector i altres àmbits formatius . Vols conèixer el nostre model pedagògic?

Altres

Aquest curs el realitzaràs a través del campus virtual del centre de formació .Una plataforma on podràs dur a terme els teus aprenentatges a través de vídeos, articles, fòrums… i sempre amb la tutorització del teu formador/a.

Saps que pots bonificar aquets curs?

La majoria de les empreses tenen una bossa d’actius destinats a la formació. Vols saber si és el teu cas? Clica aquí per veure més informació i adreça’t a la teva empresa per demanar la formació.

Data límit per fer la inscripció bonificable: 15 dies abans de començar el curs

Places limitades

Horari i calendari

Horari

Pots realitzar el curs en l’horari que consideris més adient dins de les dates del curs

Calendari

Del 10 de setembre al 11 de novembre de 2024

Temari

PAPER I FUNCIONS DEL VETLLADOR/A I PROGRAMES D’AUTONOMIA PERSONAL

L’AUTISME I ELS TRASTORNS I ELS TRASTORNS PROFUNDS DEL DESENVOLUPAMENT

DISCAPACITATS MOTRIUS

DISCAPACITATS SENSORIALS

DISCAPACITATS INTEL·LECTUAL

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

CONTROL POSTURAL I TÈCNIQUES DE PREVENCIÓ D’ACCIDENTS

El temari pot variar en alguns punts per tal d’adaptar-se als diferents processos d’aprenentatge

Segueix-nos!

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai!

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

La formació és un dels pilars fonamentals per aconseguir la nostra missió i capacitar joves i adults en diversos àmbits professionals.

No et perdis les nostres entrades al blog i les novetats en cursos i webinars!

Política de privacitat *